HomeTaxi vervoer

Allround Chauffeursdiensten Olislagers

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

Allround Chauffeursdiensten Olislagers is GEEN taxibedrijf, maar hebben WEL taxichauffeurs. Wij werken samen met meerdere taxibedrijven binnen en buiten de regio Oss. Heeft u een taxibedrijf en zoekt u nog chauffeurs? Scrol dan even verder.

Zoek je als particulier nog een taxi? Dan verwijzen we je graag door naar Gradjan Buss Taxi.

Werkwijze

Uw voertuig, onze service

Zoals al eerder aangegeven zijn wij zelf geen taxibedrijf, maar beide onze chauffeurs hebben wel hun chauffeurskaart taxi volledig en zijn ook regelmatig werkzaam als taxichauffeur voor meerdere bedrijven uit de regio Noord-Oost Brabant. Maar zeker voor grotere opdrachten is een verdere afstand geen enkel probleem.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijkheden

Vaste opdrachten

Heeft u regelmatig een (extra) chauffeur nodig maar kan of wil u niemand in loondienst nemen? Dan zijn wij de oplossing! We kunnen op afgesproken dagen en tijden alsnog uw klanten in uw voertuig van A naar B brengen. Dit geld ook voor regelmatige wekelijkse momenten.

Losse opdracht

Is een van uw vaste chauffeurs afwezig of komt de planning niet rond? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij staan z.s.m. voor u gereed.

Allroundchauffeursdiensten

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

AllroundChauffeursDiensten past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen auto zodat uw zorgeloos en veilig op ieder gewenste tijdstip bij uw bestemming komt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, neem dan nu contact op