HomeGoederenvervoer

Allround Chauffeursdiensten Olislagers

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

Allround Chauffeursdiensten Olislagers past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen voertuig zodat uw goederen zorgeloos en veilig op ieder gewenst tijdstip bij de betreffende bestemming komt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Werkwijze

Uw voertuig, onze service

Zoals al eerder aangegeven laten wij ons alleen als chauffeur inhuren en rijden wij in uw eigen voertuig. Als u dus toch een vervoersmiddel hebt staan maar geen eigen chauffeur (tot uw beschikking) hebt dan is dit de ideale oplossing om kosten te besparen. Aangezien wij niet met een eigen vervoersmiddel komen kunnen wij een scherpe uur prijs rekenen die aangepast is op onze manier van dienstverlening.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijkheden

Vaste samenwerking

Heeft u regelmatig een chauffeur nodig maar kan of wil u niemand in loondienst nemen? Dan zijn wij de oplossing! We kunnen op afgesproken dagen en tijden alsnog in uw eigen voertuig uw goederen afleveren. Dit geld ook voor regelmatige wekelijkse momenten.

Spoed levering

Is uw chauffeur afwezig of kan je beter je mankracht inzetten voor andere taken, maar moet er wel snel iets geleverd worden? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij leveren het in uw eigen voertuig z.s.m. af bij de bestemming.

Allroundchauffeursdiensten

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

AllroundChauffeursDiensten past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen auto zodat uw zorgeloos en veilig op ieder gewenste tijdstip bij uw bestemming komt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, neem dan nu contact op