HomeOver ons

Allround Chauffeursdiensten Olislagers

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.


Allround Chauffeursdiensten Olislagers past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen auto zodat u of uw goederen zorgeloos en veilig op ieder gewenst tijdstip bij de bestemming komt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Onze vaste chauffeurs & co-eigenaren

Marcel Olislagers

Ruben Olislagers

Hoi! Ik ben Marcel Olislagers.

Ik ben een betrouwbare chauffeur met veel ervaring en passie. Ik ben inmiddels ook al een paar jaar werkzaam als rijinstructeur voor Allround Rijopleidingen Olislagers, maar voor mijn werk als instructeur heb ik ook veel in de logistiek/transport gewerkt waar ik verschillende (rij)opleidingen heb gedaan en gegeven zoals voor; taxi, heftruck, reachtruck & EPT. Mede door dit alles heb ik inmiddels veel ervaring in de betreffende gebieden.

Hey! Ik ben Ruben Olislagers.

Ik ben een gedreven chauffeur in het begin van een hopelijk lange carrière. Ik probeer in een korte tijd zo veel mogelijk ervaring op te doen. Hiervoor zit ik bijna dagelijks op de weg als chauffeur en heb ik ook al verschillende opleidingen gedaan zoals voor de taxi, heftruck & EPT. Ook ga ik binnenkort starten mijn opleiding tot rijinstructeur. Mijn nog relatief jonge leeftijd compenseer ik met mijn leergierigheid en passie voor dit mooie beroep.

Allroundchauffeursdiensten

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

AllroundChauffeursDiensten past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen auto zodat uw zorgeloos en veilig op ieder gewenste tijdstip bij uw bestemming komt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, neem dan nu contact op