HomeDirectie vervoer

Allround Chauffeursdiensten Olislagers

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

Allround Chauffeursdiensten Olislagers past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen voertuig zodat u zorgeloos en veilig op ieder gewenst tijdstip op de door u gewenste bestemming aankomt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Werkwijze

Uw voertuig, onze service

Zoals al eerder aangegeven laten wij ons alleen als chauffeur inhuren en rijden wij in uw eigen voertuig. Heeft u een afspraak buiten de deur maar staat er nog werk klaar? Dan is het misschien fijn om onderweg naar uw afspraak nog even wat te werken. Dit kan dan in uw eigen auto terwijl de chauffeur u vervoert. Aangezien wij niet met een eigen vervoersmiddel komen kunnen wij een scherpe uur prijs rekenen die aangepast is op onze manier van dienstverlening.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijkheden

Vaste opdrachten

Heeft u regelmatig een chauffeur nodig maar kan of wil u niemand in loondienst nemen? Dan zijn wij de oplossing! We kunnen op afgesproken dagen en tijden u alsnog in uw eigen voertuig van A naar B brengen. Dit geld ook voor regelmatige wekelijkse momenten.

Losse opdracht

Is uw vaste chauffeur afwezig of wil je voor een speciale afspraak toch een keer een chauffeur? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij verzorgen uw rit van deur tot deur.

Allroundchauffeursdiensten

Wij leveren dé mobiliteitsoplossing voor u.

AllroundChauffeursDiensten past zich aan in de moderne tijd. Wij laten ons inhuren en rijden in uw eigen auto zodat uw zorgeloos en veilig op ieder gewenste tijdstip bij uw bestemming komt. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden, gepaard met een hoge kwaliteit dienstverlening.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, neem dan nu contact op